Benadering

Onze benadering over uw project

Wij analyseren uw project met zorg en er wordt een grondige studie gemaakt met onze projectmanager die vanaf het eerste contact tot uw beschikking staat.

De vervanging van het chassis kan u soms doen aarzelen, wij staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij de studie en de realisatie van uw bouwwerf, of die nu in Brussel, in Waals-Brabant, in Vlaams-Brabant of wat dan ook in België is gelegen.

Met de vergadering van een hoofdaannemer en een raamspecialist is Tip’n’Top aanwezig bij elke stap van uw project om u te adviseren en zijn ervaring aan te bieden om al uw vragen te beantwoorden.

EEN STAP-VOOR-STAP VOORUITGANG

Na het leggen van contact maakt onze projectmanager een afspraak voor een bezoek aan de site om samen met u de elementen te analyseren, te meten en te definiëren die nodig zijn om uw offerte op te stellen.

Dit Bezoek en offerte zijn gratis en geeft u inzicht in de betrokkenheid van Tip’n’Top bij uw project. Onze zorg is het voorkomen van verrassingen tijdens de werkzaamheden.

LHet aanbod wordt u gepresenteerd, geanalyseerd en onze specialist zal al uw vragen beantwoorden

SNa een akkoord van uw kant wordt u een voorschotfactuur toegestuurd ter bevestiging van uw project.

Onze werfleider zorgt dan voor de eindmeting en gaat verder met de bestelling bij onze leveranciers. Een installatiedatum wordt u dan voorgesteld op het moment dat het u het beste uitkomt.

De installatie wordt uitgevoerd door onze teams van professionals en een controle wordt uitgevoerd door de werfleider, zodat het werk kan worden uitgevoerd naar het beste van uw wensen.

De balansfactuur wordt u na ontvangst van de bouwplaats toegestuurd en de bonusdocumenten kunnen, indien u dat wenst, vooraf worden ingevuld voor uw aanvraag.

Uw projectmanager blijft uiteraard gedurende het hele proces tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.